Blogin TOP 6 postausta Facebookista

Facebook jakaa mielipiteitä. Muutama päivä sitten luin Iltalehdestä, että yksi perustajajäsenistä lopettaa Facebookin käytön kokonaan.

Monet markkinoinnin ”gurut” sanovat, että Facebook on ”enää” yli 50-vuotiaiden paikka. Mutta näin blogivalmentajan näkökulmasta näen, että monet nuoretkin bloggaajat ovat edelleen Facebookissa.

Ja kyllähän se kätevä työkalu on. Olen saanut paljon hyviä asioita aikaan Facebookin avulla. Itse henkilökohtaisesti en ole vielä luopumassa Facebookista.

Vuosien varrella olen kirjoittanut ja saanut vieraskynäpostauksia Facebookin ympärille. Kokosin ne sinulle tähän, jotta pääset lukemaan ajatuksiani ja vinkkejäni Facebookin käytöstä. Nämä vinkit toimivat edelleen, joten niitä kannattaa testata ja soveltaa omaan blogiin tai liiketoimintaan.

P.S. Jos kaipaat suosittelemiani Facebook-”guruja”, suosittelen lämpimästi sekä Karoliinaa (www.karoliinabehm.fi) että Elinaa (www.teenne.fi).

Julkaistu kategoriassa:
tiialogolla

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiatomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 3000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään blogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös tehnyt 500 000 € myyntiä hyödyntämällä yritysblogia ja digitaalisia tuotteita.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin video 21.9.

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 303 tilaajien joukkoon