Blogin TOP 6 postausta Facebookista

Facebook jakaa mielipiteitä. Muutama päivä sitten luin Iltalehdestä, että yksi perustajajäsenistä lopettaa Facebookin käytön kokonaan.

Monet markkinoinnin ”gurut” sanovat, että Facebook on ”enää” yli 50-vuotiaiden paikka. Mutta näin blogivalmentajan näkökulmasta näen, että monet nuoretkin bloggaajat ovat edelleen Facebookissa.

Ja kyllähän se kätevä työkalu on. Olen saanut paljon hyviä asioita aikaan Facebookin avulla. Itse henkilökohtaisesti en ole vielä luopumassa Facebookista.

Vuosien varrella olen kirjoittanut ja saanut vieraskynäpostauksia Facebookin ympärille. Kokosin ne sinulle tähän, jotta pääset lukemaan ajatuksiani ja vinkkejäni Facebookin käytöstä. Nämä vinkit toimivat edelleen, joten niitä kannattaa testata ja soveltaa omaan blogiin tai liiketoimintaan.

P.S. Jos kaipaat suosittelemiani Facebook-”guruja”, suosittelen lämpimästi sekä Karoliinaa (www.karoliinabehm.fi) että Elinaa (www.teenne.fi).

 

Julkaistu kategoriassa:
Tiia_kuva

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiautomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään yritysblogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös auttanut useita yrittäjiä nostamaan vuosiliikevaihtonsa yli 100 000 euroon hyödyntämällä sisältö- ja digimarkkinointia.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 226 tilaajien joukkoon

Mitä etsit?