Verkkokauppa

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennus

597,00  sis.alv.

LOPPUUNMYYTY [Seuraava ryhmä aloittaa keväällä 2024, tule mukaan odotuslistalle tästä]

Valmennus perustettu 2016 

”Olen aloittanut pari viikkoa sitten valmennuksesi ja olen ihan myyty. Olet tehnyt upeaa työtä ja saan valmennuksesi avulla huikeita työkaluja oman työni (ja erityisesti blogini) kehittämiseen. Olen aloittamassa vasta blogin työstämistä ja valmennuksesi avulla uskon, että vältän monet ”sudenkuopat” ja pääsen suoraviivaisemmin tekemään vaikuttavaa sisältömarkkinointia. Minulla on vielä todella, todella paljon opittavaa ja välillä putoan kärryiltä. Onneksi olen päässyt kärryjen kyytiin vielä omatoimisesti mukaan, antamalla aikaa sisäistää oppimaani hoputtamatta itseäni etenemään (joka on minunlaiselleni ihmiselle toisinaan hieman haastavaa).

Halusin tämän sähköpostin myötä kiittää sinua. Olen saanut monta todella arvokasta neuvoa ja uskon, että jatkossa tulee oppia karttumaan runsaasti lisää.” -Opiskelija

Varasto loppu

Kuvaus

Perustin Unelma Onnellisuudesta blogin tammikuussa 2014. Blogin tarkoituksena oli purkaa omia ajatuksia silloisesta elämäntilanteesta. Olin uupunut pankkityössä jo toisen kerran ja päätin, että kolmatta kertaa ei enää tule.

Joulukuussa 2016 olin käymässä Joensuussa. Istuin kaikessa rauhassa Coffee Housessa ja nautin jumbo kahvistani. Olin totaalisen keskittynyt kahviini ja läppäriini, kun yhtäkkiä vierestäni kuului kysymys:

“Anteeksi, mutta oletko sinä Tiia?”

Käännyin hämmentyneenä katsomaan oikealle puolelleni ja viereisessä pöydässä istui kaksi nuorta naista. Molemmat heistä katsoivat minua kohti ja odottivat vastausta.

“Kyllä” naurahdin hieman hämmentyneenä.

“Ja sinullako on se Unelma Onnellisuudesta blogi?”, toinen heistä kysyi.

“Kyllä, tai no oli, mutta olen myynyt blogin toiselle bloggaajalle nyt joulukuussa”, vastasin.

Näin, kun toisen naisen silmäkulmaan muodostui pieni kyynel. Hän näytti niin onnelliselta ja iloiselta.

“Tiedätkö, sun blogin avulla mä jaksoin yhden rankimmista elämänkokemuksistani. Kävin läpi todella vaikeaa eroa mutta sun tekstit auttoi mua jaksamaan. Mä olen ikuisesti kiitollinen sulle sun kirjoituksista ja blogista. Saanko mä halata sua…”

Älä koskaan aliarvioi sanojesi voimaa

Ei ole merkitystä minkätasoinen kirjoittaja tai sisällöntuottaja olet. Eikä ole merkitystä kuinka paljon olet kirjoittanut.

Sinun sanoissasi piilee voima, josta et ehkä ole vielä tietoinen.

Tuo joulukuinen päivä muutti minun elämäni suunnan. Sain elävän todisteen siitä, miten voimakas vaikutus kirjoitetulla sanalla on. Se voi inspiroida, auttaa, kehittää ja tuoda onnea. Se saa ihmiset reagoimaan, yllättymään ja ostamaan.

Minä haluan auttaa sinua kirjoittamaan sisältöä, joka tekee juuri näin sinun lukijoillesi, asiakkaillesi ja yleisöllesi.

Esittelyssä:
Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ – ainutlaatuinen sisältövalmennus Suomessa

⛔️ Suurin osa valmennuksen opiskelijoista ei ollut kirjoittanut blogia.

⛔️ Moni heistä epäili, osaavatko he kirjoittaa ollenkaan.

⛔️ Monia pelotti kirjoittaa ja julkaista omia ajatuksia julkisesti.

⛔️ Ja osa epäili, lukeeko heidän sisältöjään kukaan.

Kerta toisensa jälkeen nämä pelot on murrettu ja selätetty. Lukuisat bloggaajat, yrittäjät ja sisällöntuottajat ovat luoneet itselleen näkyvyyttä, saaneet lukijoita ja sitä kautta tuloja sisältönsä avulla.

Sisällöt ovat tuoneet lukijoita ja asiakkaita vaikka bloggaaja tai yrittäjä on ollut pitkällä sairaslomalla, toipunut läheisen menetyksestä tai taistellut syöpää vastaan.

Valmennuksessa opetan sinulle kädestä pitäen, kuinka kirjoitat ajatonta, laadukasta ja lukijoita kiinnostavaa tekstisisältöä, joka tuo sinulle kävijöitä, lukijoita, asiakkaita ja tuloja.

“Minulla ei ole koskaan ollut blogia enkä ole seurannut säännöllisesti kenenkään blogia eli tämä ”maailma” oli minulle täysin uusi tuttavuus. Ainoana asiana oli sumea ajatus siitä mistä haluaisin kirjoittaa siinä vaiheessa, kun rohkeasti lähdin mukaan verkkovalmennukseen.

Täysin untuvikko kaikessa – täysin. Tekniikka oli itselleni haastavaa, mutten koskaan jäänyt yksin ongelmani kanssa, vaan aina sain apua.

Jos mietit uskallatko lähteä valmennukseen – lähde, koska itselläni ei olisi tällä hetkellä blogia, en olisi pystynyt siihen yksin.

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennus on kattava, ymmärrettävä ja erittäin hyvin tehty – voin taata, että saat rahoillesi vastinetta.

Verkkovalmennuksen päävalmentaja Tiia Konttinen on rautainen ammattilainen enkä voi muuta kuin suositella.”

– Tuula

”Uudistin koko oman kotisivun visuaaliseen ilmeen, copyn, alustan sekä domainin Tiian valmennuksessa saamieni ohjeiden perusteella. Kotisivut ovat alkanut tuottamaan. Olen saanut uusien kotisivujen kautta useita tarjouspyyntöjä tulla esiintymään erilaisiin asiakaskokemusta sivuaviin tilaisuuksiin.”

-Perttu

”Paljon olen oppinut! Ensinnäkin, määrittelin, kelle haluan ylipäänsä kirjoittaa. Tämä on auttanut kohdentamaan omaa kirjoittamistakin ja tietynlaiset ”häröilyt” ovat lähteneet mielestä pois.

 Kaiken kaikkiaan olen saanut paljon ideoita ja mietin myös toisen asiantuntijablogin perustamista hieman toisesta näkökulmasta kuin nyt.

Sen, mitä nyt olen jakanut blogiini, niin olen saanut positiivisia kommentteja juurikin kohderyhmältäni. Ennenkaikkea olen ollut tosi iloinen siitä, että kohderyhmääni kuuluvat lukijat ovat kommentoineet ja antaneet hurjasti ajattelemisen aihetta ja itseasiassa näiden kautta olen saanut blogikirjoituksen aiheita!”

-Maarit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Paytrail-banneri-kaikki-maksutavat