Verkkokauppa

Sisältöakatemia™

997,00  sis.alv.

Sisältöakatemia™

 Paikkoja vain 5 kpl / ryhmä, jotta pystyn antamaan henkilökohtaista ohjausta Zoom-aamujen aikana. 

”Hei,  Pakko tunnustaa, että mulla ennakko-odotukset Sisältöakatemiasta oli todella korkealla. Kokemuksesta tiedän, että sun koulutukset antaa yleensä paljon enemmän kuin mitä lupaat. Pieni epäilys mulla kyllä oli, että mitä sellaista tähän olisi tulossa mitä ei laajassa BA-valmennuksessa olisi jo käsitelty. Mutta niinhän siinä kävi, että ylitit taas kerran kaikki odotukset! Sisältöakatemiassa olen jo nyt, vaikka ihan alussa tässä vasta ollaan, oppinut ihan valtavasti uutta. Ja juuri siitä, mistä lisää oppia kaipasin, eli käytännön ohjeita lempeästi myyvän sisällön kirjoittamiseen.      

Aivan upeaa on myös tämä henkilökohtaisen tuen määrä ja taso, jota meille tarjoat. Näin yksinään puurtavalle on aivan huippua, kun pääsee viikottain kohtaamaan muita saman aiheen äärellä. Ja kun se jumi tulee, tietää, että luotettava ja ammattitaitoinen apu on vain sähköpostin ja tiistaisin jopa vain chatin päässä.  -Anna Saarikoski-Tähtelä, Puutarha Auringontähti

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Sisältöakatemia™

Tyylikäs ja empaattinen myyvä teksti tuo sinulle pitkäikäisiä asiakkaita, jotka haluavat ostaa sinulta yhä uudelleen ja uudelleen.

”Jee!! Vitsi tämä on kyllä niin hienoa, kun saa heti apua ja saa heti myös valmista!! Iso kiitos Tiia!”
opiskelijan palaute ensimmäisen live-tapaamisen jälkeen

”Ps. Oon ollut tosi tyytyväinen että lähdin mukaan!”
-opiskelijan palaute 3 viikon jälkeen

”Testasin viime kuussa jo pidempää kirjoitustyyliä ja tein pienen koelanseerauksen yhdestä oppaastani s-postilistalleni. Tein erillisen myyntisivun laskeutumissivulle, jota luettiin 100 kertaa ja opastani ostettiin 19 kappaletta.” -opiskelijan palaute

  • Viikoittaiset live-tapaamiset Zoomissa (vapaaehtoinen), kysy mitä vain chatin kautta.
  • Työstämme yhdessä yhden myyntisivusi alusta loppuun.
  • 12 viikon 200% rahat takaisin takuu (tienaa maksamasi summa tuplana takaisin tai myyntisivun konversio vähintään 5%)
  • Hinta nousee 1.3.2024
  • Saat kaikki uudet ja päivitetyt materiaalit saan hintaan – maksat siis vain kerran ja opiskelet niin usein kuin haluat.

 

”Hei,  Pakko tunnustaa, että mulla ennakko-odotukset Sisältöakatemiasta oli todella korkealla. Kokemuksesta tiedän, että sun koulutukset antaa yleensä paljon enemmän kuin mitä lupaat.

Pieni epäilys mulla kyllä oli, että mitä sellaista tähän olisi tulossa mitä ei laajassa BA-valmennuksessa olisi jo käsitelty. Mutta niinhän siinä kävi, että ylitit taas kerran kaikki odotukset! Sisältöakatemiassa olen jo nyt, vaikka ihan alussa tässä vasta ollaan, oppinut ihan valtavasti uutta. Ja juuri siitä, mistä lisää oppia kaipasin, eli käytännön ohjeita lempeästi myyvän sisällön kirjoittamiseen.      

Aivan upeaa on myös tämä henkilökohtaisen tuen määrä ja taso, jota meille tarjoat. Näin yksinään puurtavalle on aivan huippua, kun pääsee viikottain kohtaamaan muita saman aiheen äärellä. Ja kun se jumi tulee, tietää, että luotettava ja ammattitaitoinen apu on vain sähköpostin ja tiistaisin jopa vain chatin päässä.     Sisältöakatemian ansiosta tiistaista onkin tullut viikon paras päivä ! Se antaa aina hurjasti energiaa ja intoa viikkoon.

Mulle puutarhurina tämä koulutuksen ajoitus on vielä ihan täydellinen, kun pääosa markkinointiponnistuksista pitää saada tehtyä talvella. Ensi kesänä toivottavasti markkinointi pyörii jo automaatilla, kun omat kädet on taas mullassa aamusta iltaan.”  -Anna Saarikoski-Tähtelä, Puutarha Auringontähti

”Heippa Tiia, Tykkään ihan mielettömästi Sisältöakatemian zoom-aamuista! Ne on monellakin tapaa todella antoisia. Se yhdessä tekeminen, jollakin tapaa motivoi täysin eri tavalla kuin yksin puurtaminen, saan aikaiseksi ja valmiiksi paljon enemmän ja on ihan mielettömän ihanaa kun on ihminen jolta voi kysyä näkökulmaa asioihin eikä kaikkea tarvitse aina pyöritellä yksinään. Kiitos tuhannesti Mä oon ainakin mukana ihan jo pelkkien zoom-aamujen takia! Terkuin Kati”

Varmasti moni yrittäjä haaveilee tästä:

Rahaa tulisi yrityksen pankkitilille sen verran, että laskut saisi maksettua, palkkaa nostettua eikä tarvitsisi murehtia mistä saa rahat ensi kuun laskuihin.

Joillakin yrittäjillä on vielä haaveena tehdä vähemmän töitä mutta saada enemmän kauppaa ja joillakin on haaveena luoda lähes kokonaan automatisoitu liiketoiminta.

Ja uskon, että kaikki yrittäjät haluavat välttää tilanteen, missä yrityksen tilillä on alle 2000 euroa ja vino pino laskuja odottamassa.

Riippuen siitä, millä alalla olet, ketä palvelet ja millaisia tuotteita sinulla on, myös Suomessa on mahdollisuus toteuttaa nämä haaveet.

Ehkä oletkin jo ostanut useita kursseja ja valmennuksia, joissa luvataan nopeita tuloksia tai uusinta kikka kolmosta, joka räjäyttää asiakasmäärät yhdessä yössä…

Ehkä olet kokeillut mainontaa, some-markkinointia, TikTok videoita, Reelsejä, webinaareja ja workshoppeja…

Ehkä keräät ahkerasti sähköpostilistaa, teet podcastia ja kirjoitat blogia…

Ja ehkä, jos luet tätä sivua, nämä eivät ole tuoneet sinulle niitä tuloksia, joita lähdit yrittäjänä hakemaan.

Ammattitaitoiset copywriterit osaavat myydä mitä vain kenelle vain. Copywriterit saavat ihmiset tekemään impulssiostoksia ja ostamaan tuotteita, joita he eivät edes tarvitse.

Mutta ihmiset alkavat jo kyllästyä
🚫 jatkuvaan uusien trendien, salaisuuksien ja oivallusten tulvaan,
🚫 siihen, että kaikki on täydellistä, tuotteet ovat täydellisiä,
🚫 ja että tuotteiden avulla saadaan täydellinen elämä lähes sormia napsauttamalla,
🚫 sekä mainoksiin, kiiltokuvamaiseen elämään ja ylenpalttiseen hypetykseen.

Koska ihmiset tietävät ja ymmärtävät, etteivät ongelmat ratkea vain sormia napsauttamalla. Ihmiset alkavat menettää luottamuksen lupauksiin, joita taitavat copywriterit ovat vuosia suoltaneet mainosteksteihin. Siksi uskallankin väittää, että myyvä teksti on muuttumassa ja tulee muuttumaan radikaalisti seuraavien vuosien aikana.

Miksi tämä on hyvä asia kannaltasi?

Koska sinun ei tarvitse olla ammattitason copywriter eikä maksaa tuhansia euroja sellaisen palveluista.

Sinun asiakkaasi kaipaavat aitoa, lempeää, empaattista ja realistista lähestymistapaa.

He kaipaavat sinua.      

He kaipaavat sinun tuottamaa sisältöä.    

Sisältöä,

✨ missä asiakas kohdataan ihmisenä, ei numerona, tilastona eikä liidinä,
✨ joissa ei yritetä maksimoida voittoja myymällä asiakkaalle jotain, mistä hän ei aidosti hyödy,
✨ joka luo aidon yhteyden sinun ja asiakkaasi välille,
✨ missä faktoja ei naamioida täydellisiksi,
✨ missä ylenpalttista hypetystä vältetään
✨ja missä mahtipontiset puhujat ja huutajat alkavat menettää äänensä.

Ihmiset kaipaavat aitoa, lempeää, empaattista ja realistista lähestymistapaa, jolloin sinä pystyt tuottamaan sinulta kuulostavaa myyvää sisältöä, joka tuo sinulle juuri oikeita asiakkaita.

Myyvän tekstin tuottaminen ei lopulta ole vaikeaa, kun sen ympäriltä revitään turha mystiikka ja salaisuudet pois:
🎉 sinä tiedät kuka sinun asiakkaasi on
🎉 miten hän hyötyy tuotteista ja palveluista joita tarjoat
🎉 kohtaat asiakkaan ihmisenä ja kirjoitat ihmiseltä ihmiselle
🎉 kerrot tarinoita, joihin sinun asiakkaasi voi samaistua
🎉 ja ohjaat lempeästi asiakkaan ostamaan tai ottamaan yhteyttä.

Voisin itsekin kääriä sinut ylenpalttiseen positiivisuuteen, maalailla sinulle kauniita kuvitelmia täydellisestä yrittäjyydestä ja hukuttaa sinut vakuutteluihin, että juuri sinä voit räjäyttää asiakasmäärän vain sormia napsauttamalla.

Mutta vastuuni ja moraalini valmentajana estävät minua tekemästä sitä.

Aivan samalla tavalla kuin irvistin tammikuussa pankkitilieni saldoille, irvistän joka kerta, kun yritän kirjoittaa tekstiä, jonka tiedän tuovan minulle kauppaa mutta joka ei välttämättä tarjoa sinulle sitä ratkaisua, jonka oikeasti tarvitset.

Tällaisia tuloksia asiakkaani ovat saaneet aikaan avullani:
🎉 Ensimmäiset kurssiostot tulevat 5 – 15 min kuluttua, kun myyntisivu on julkaistu ja asiakkaita ohjattu sinne.
🎉 Myyntisivun kulman vaihtaminen (eli mistä puhutaan myyntisivulla), ennen vaihtoa asiakas sai yhden (1) asiakkaan kolmessa päivässä, kulman vaihtamisen jälkeen hän sai 3 uutta asiakasta 6 tunnissa ja sen jälkeen tasaisesti 3 – 5 asiakasta joka päivä
🎉 Kassan konversio nousi 28,57 %
🎉 Myyntisivun ja kassan välinen click through rate on 22,45 % ja kassan konversio 31,82 %
🎉 Yritystoiminnasta on tullut ennakoitavaa ja ostoista säännöllisiä
🎉 Mainonnasta on tullut tuloksellisempaa, asiakkaani saa enemmän asiakkaita samalla budjetilla
🎉 Pienillä muutoksilla opiskelija sai oppaan myyntisivulle 19 % konversio (100 kävijästä 19 osti)

Minun tehtäväni on luoda selkeä polku, joka näyttää, kuinka saat säännöllisesti uusia asiakkaita. En jätä sinua pulaan vaan autan sinua luomaan toimivan ja myyvän myyntitekstsin.

Hypetyksen sijaan saat realistisia ohjeita, joita voit toteuttaa myös kiireisessä yrittäjän arjessa ja joiden ansiosta saat aikaan ensin pieniä tuloksia ja sitten isompia.

Näin motivaatiosi pysyy korkealla, kauppa käy säännöllisesti, eikä sinun tarvitse murehtia, mistä löydät rahat ensi kuun laskuihin.

Muista, että muutosten tekeminen ei ole koskaan helppoa.

Kun itse lähdin yrittäjäksi, halusin luovuttaa ensimmäisen vuoden aikana kuusi kertaa. Tunteeni vaihtelivat laidasta laitaan ja olin jatkuvasti sitä mieltä, ettei minusta ole tähän. Vuosien saatossa tunteet ovat edelleen vaihdelleet mutta eivät ihan niin rajusti.

Uusien asioiden opettelu ja vanhojen toimintamallien muuttaminen vievät jonkin verran aikaa, energiaa ja jaksamista.

Kun näitä tilanteita tulee eteen, haluan, että suljet silmäsi ja näet sielusi silmin sen syyn, miksi lähdit yrittäjäksi tai mikä motivoi sinua tällä hetkellä eniten yrittäjänä. Mikä on se visio, tavoite, jota kohti kuljet joka päivä? Tuo se mieleesi, näe se ja kun palautat itsellesi tämän mielikuvan, saat välittömästi lisää energiaa muutoksen läpiviemiseen.

Kun lähdet tekemään kanssani yhteistyötä, et ole koskaan yksin. Olen aina täällä, sinun tukenasi ja apunasi, väsymättömästi rinnallasi valmiina auttamaan joka kerta, kun apua tarvitset.

Mitä tapahtuu, kun ostat Sisältöakatemian?

  • Lisään sinut henkilökohtaisesti koulutusalustalle, joten maltathan mielesi maksun jälkeen.
  • Saan ilmoituksen sähköpostiini kun olet ostanut koulutuksen.
  • Lisään sinut koulutukseen viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  • Lähetän sinulle henkilökohtaisesti sähköpostia ja kerron sinulle tarkemmat ohjeet, kuinka pääset opiskelemaan.
  • Tarkistathan kassalla ennen maksua, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisältöakatemia™”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Paytrail-banneri-kaikki-maksutavat