Affiliate-markkinointi

Suosittelen tässä blogissa tuotteita, joita itse käytän tai olen käyttänyt ja todennut hyväksi. Tämä on nimeltään affiliate-markkinointia. En omista tuotteita joita suosittelen, enkä siten vastaa tuotteiden hinnoittelusta tai laskutuksesta.

Affiliate-markkinointi

Suosittelu- eli affiliate-linkit merkitään aina näkyvästä (*) merkillä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle koskaan kuluja eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa tutustua tuotteisiin ennen ostopäätöksen tekemistä. Älä koskaan osta tuotetta, jota et oikeasti tarvitse.

Mikäli päädyt hankkimaan suosittelemani tuotteen affiliate-linkkini kautta, saan siitä rahallisen komission tai tuotteen ilmaisen käyttökuukauden. Komissio ei nostata sinun maksamaa summaa, vaan yritys tilittää ostosummasta osan minulle kun tarvittava määrä komissioita on kertynyt.

Tässä blogissa julkaistu sisältö on tarkoitettu inspiraatioksi, opettavaiseksi ja ohjeiksi. Ne yritykset, joita suosittelen tässä blogissa eivät vaikuta sisältööni millään tavalla.

En ota vastaan tuotteita yrityksiltä, jotka pyytävät etten kerro avoimesti, että sain tuotteesta rahaa. Mielipiteeseeni ei voi vaikuttaa rahalla.

Tuottamani sisältö sisältää vain minun henkilökohtaisia kokemuksia, mielipiteitä ja ajatuksia. En koskaan suosittele mitään, minkä takana en voi seistä.

Jos olet kiinnostunut affiliate-markkinoinnista tai kaupallisesta yhteistyöstä, muista aina merkitä ne oikealla tavalla.

Lue lisää täältä.

Jos olet kiinnostunut itse tekemään suosittelu- tai affiliate-markkinointia, löydät aiheesta blogitekstejä täältä.

Sen lisäksi koulutan aihetta Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ yhteisössä ja siihen liittyvissä verkkovalmennuksissa.