Laiskan ihmisen affiliate-markkinointi vinkki

Tämänkin voi jakaa... kuten HBOn tunnarit

Laiskan ihmisen affiliate-markkinointi vinkki. Sanotaan, ettei ilmaisia lounaita ole. Mutta tällä vinkillä päästään kyllä aika lähelle. Ennen kuin menemme yhtään eteenpäin, lue postaus rauhassa läpi. Jos vain skippaat postauksen loppuun, siihen viralliseen vinkkiin, et tule onnistumaan. Vinkki koostuu kahdesta osasta ja siksi on tärkeää, että luet koko postauksen rauhassa läpi.

Postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit merkitty selkeästi (*) merkillä.

Aika moni meistä haluaa, että rahaa tulisi helposti, ilman suurta työmäärää. Vaikka tämä on tavallaan illuusio, olen keksinyt keinon kiertää tätä ja tehdä automaattisesta eli passiivisesta tulosta oikeasta passiivista. Tarvitset sitä varten kaksi asiaa, joista toinen sinulle jo on.

Se toinen, jota sinulla ei vielä ole, on tilaukseen perustuva affiliate-tuote.

Tilaukseen perustuva eli subscription affiliate-tuote on tuote, jota asiakkaat ostavat ja maksavat säännöllisesti kuukausittain. Niin kauan kuin asiakas maksaa kyseistä tuotetta, sinä saat siitä komission.

Esimerkiksi LeadPages (*) ja Clickfunnels (*) ovat tällaisia tuotteita. Näiden tuotteiden ongelmana on kuitenkin se, että komissio on suhteellisen pieni. Esimerkiksi LeadPages maksaa sinulle n. 4,90 euroa jokaisesta uudesta asiakkaasta, jonka heille tuot. 100 uutta asiakasta tarkoittaa 490 euroa komissiota kuukaudessa.

Jotta ohjelma alkaa tuottamaan sinulle riittävän hyvin, sinun tulee saada joka kuukausi 20 – 100 uutta ihmistä liittymään ohjelmaan. Toki vuoden kuluttua komissio on jo suurempi mutta jos sinulla ei ole aikaa odottaa, lue eteenpäin.

Koska mehän halutaan tehdä rahaa helposti, eikö?

Lue myös tämä: [Tee töitä kotona] 16 työtä, joista voit tienata jopa 20 000 euroa kuukaudessa

Siksi tarvitset ohjelman, joka tuottaa sinulle suurempia komissioita kuin muutamia euroja yhdestä asiakkaasta.

Laiskan ihmisen affiliate-markkinointi vinkki

Affiliate- eli suosittelumarkkinointia ei kuitenkaan kannata tehdä pelkän rahan perusteella. Jotta ihmiset uskovat sinua ja mitä kerrot tuotteesta, sinun on ymmärrettävä ja tykättävä itse tuotteesta. Suosittelen aina, että tuotteen ostaa itselleen mutta tämäkään ei ole aina hyvä vaihtoehto, koska osa tuotteista maksaa tuhansia euroja.

Mutta löysin tässä jokin aika sitten koulutuksen, täyttää monta omaa kriteeriä:

  • alkuinvestointi on pieni (alle 10 €)
  • 15 päivän koulutus, jossa kerrotaan miten tänä päivänä digibisnes kannattaa todellisuudessa rakentaa
  • ja sen jälkeen pääsee suosittelemaan kyseistä koulutusta itse

15 päivän koulutusjakson jälkeen sinulle(kin) tarjotaan mahdollisuus osallistua muihin koulutuksiin, jotka ovat toki maksullisia ja arvokkaampia kuin 10 euroa. Mutta voit siinä kohtaa valita osallistutko niihin vai et. Joka tapauksessa tuon 15 päivän kuluttua sinulla on mahdollisuus alkaa markkinoimaan kyseistä koulutusta itse.

Miksi tämä on hyvä vaihtoehto?

Koska sinun ainoa tehtävä on saada ihmiset maksamaan 10 euroa 15 päivän koulutuksesta ja yritys tekee sen jälkeen loput. Yrityksen harteilla on myydä muut kurssit ja tuotteet. Saat siis minimityöllä maksimaalisen hyödyn.

Koska opiskelet 15 päivän koulutuksen itse, näet, opit ja ymmärrät, miten digimarkkinointi toimii tänä päivänä ja pystyt jo niiden tietojen avulla hyödyntämään oppimaasi ja tuomaan yritykselle lisää uusia potentiaalisia asiakkaita eli liidejä.

Ja kun sinun tuomat asiakkaat ostavat jatkokoulutuksia, sinä saat heistä komissiot, ilman ylimääräistä työtä. Tämä koulutus yhdistää high ticket affiliate-markkinoinnin ja subscription affiliate-markkinoinnin yhdeksi käteväksi paketiksi.

Mutta missä kurssia kannattaa mainostaa?

Sitten tullaankin siihen, että missä ja miten koulutusta kannattaa mainostaa. Iso osa ihmisistä sanoo, että tee TikTokeja, Reelsejä ja Youtube videoita. Mutta ei kaikki niitä halua tehdä. Osa ei halua näyttää omia kasvojaan, ja osa ei ole hyvä kirjoittaja, jolloin on helpompi luovuttaa kuin suositella.

Siinä päästäänkin vinkkini toiseen osaan. Nimittäin laiskin keino markkinoida tuotetta on lisätä affiliate-linkki oman sähköpostin allekirjoitukseen.

Alussa ihmiset eivät sitä klikkaa mutta kun linkki on siellä säännöllisesti, uteliaisuus vie voiton. Usko pois, olen antanut linkin olla oman sähköpostini allekirjoituksessa pari kuukautta ja n. 15 ihmistä on jo klikannut ja tullut sen kautta opiskelijaksi.

Muita keinoja ovat

  • sosiaalisen median profiilien linkit (Linktree tai vastaava)
  • omat digituotteet
  • liidimagneetit

Nämä ovat niitä lempeitä keinoja suositella affiliate-tuotteita ja kun valitset subscription-tyyppiset affiliate-tuotteet, komissiot kasvavat kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

Saattaisit pitää myös tästä: Tee töitä kotona | Rakenna blogista 27 422 euron kuukausitulovirta

Tämänkin voi jakaa... kuten HBOn tunnarit

Julkaistu kategoriassa: