Mitä menestys tarkoittaa sinulle bloggaajana?

Mitä menestys tarkoittaa sinulle bloggaajana? Menestys on yksi niitä asioita, jotka tarkoittavat eri asioita meille jokaiselle.

Yhdelle menestys voi tarkoittaa suuria tuloja, toiselle laajaa tunnettuutta ja kolmannelle sitä, että voi itse määritellä sen mitä tekee, missä ja milloin. Nämä ovat ehkä ensimmäisiä tyypillisiä ajatuksia, joita sana menestys tuo mieleen.

Menestys voi kuitenkin olla mitä tahansa muuta. Koska todellakin meistä jokainen määrittelee itse sen, mitä pidämme menestyksenä. Ei ole olemassa yhtä yleispätevää standardia tai kriteeristöä, jonka perusteella meidän tulisi arvioida omaa menestystämme tai elämäämme.

Menestys voi siis olla myös mahdollisuutta omannäköisten valintojen tekemiseen, mahdollisuutta itselle tärkeiden asioiden jakamiseen tai toisten auttamista. Se voi todellakin olla mitä vain.

Oletko sinä koskaan pysähtynyt miettimään mitä menestys tarkoittaa sinulle bloggaajana?

Onko se jotain edellä mainituista vaiko jotain aivan muuta?

Kannustan sinua menemään yleisten stereotypioiden ja valmiiden määritelmien ohi ja löytämään sen, mitä juuri sinulle bloggaajana on se menestys joka on syvimpien unelmiesi täyttymys.

Luulen, että kysymyksestä tulee sitä hankalampi, mitä henkilökohtaisemmalta se alkaa tuntua. Monesti nimittäin käy niin, että kun oma syvin toive tai unelma alkaa tulla selkeämmäksi, alkavat samalla nousta pintaan myös erilaiset epävarmuudet, rajoittavat uskomukset ja pelot, jotka alkavat puhumaan sinua ympäri oman unelmasi toteuttamisesta.

Moni saattaakin antaa periksi oman pään sisäiselle puheelle, toisten mielipiteille tai muille syille, jotka seisovat hänen ja hänen unelmansa välillä. Sinäkin olet saattanut luopua omasta unelmastasi näistä samoista tai joistain muista syistä.

Jos unelmasi kuitenkin on se mitä syvimmässä sisimmässäsi toivot, se ei jätä sinua kokonaan rauhaan. Se muistuttelee itsestään aika ajoin, tavalla tai toisella ja houkuttelee sinua ottamaan käyttöön koko potentiaalisi.

Koska on niin, että jos sinulla on joku unelma, syvä toive jostakin, sinulla on myös potentiaali tehdä siitä totta. Vaikka sinusta ei ehkä juuri tällä hetkellä tunnu siltä, sisälläsi on rajaton potentiaali, joka vain odottaa sitä, että vapautat sen käyttöön ja alat toteuttaa sitä, mihin sinut on tarkoitettukin.

Sinussa todellakin on jo nyt kaikki se potentiaali, joka tarvitaan suurimpienkin unelmien toteuttamiseen, askel askeleelta.

Jos nykytilanteen ja unelmatilanteen välillä on suuri kuilu, saatat epäillä kertomaani. Ehkä mietit, että jos sinulla todella olisi kaikki potentiaali unelmiesi toteuttamiseen, miksi et jo tällä hetkellä elä unelmiesi elämää.

Mikä estää sinua menemästä eteepäin?

Toisaalta voi olla niinkin, että sinulla on olemassa ainakin aavistus potentiaalistasi, ainakin ajoittain, mutta jostain syystä et ole saanut sitä käyttöösi. Saatat ehkä syyttää itseäsi saamattomuudesta tai ympärilläsi olevia ihmisiä tai olosuhteita siitä, että ne ovat estäneet sinua yltämästä parhaimpaasi.

Syy ei kuitenkaan ole missään näissä.

Syy siihen, ettet vielä ole saanut käyttöösi koko huikeaa potentiaaliasi, on yksinkertainen ja viaton väärinymmärrys siitä, miten elämä ja ihmismieli toimii. Eikä ole kumma, että sinäkin olet elänyt uskoen tuohon väärinymmärrykseen, koska lähes koko yhteiskuntamme elää tämän saman yleisen väärinymmärryksen vallassa.

Onneksi on kuitenkin kyse todella yksinkertaisesta väärinymmärryksestä, joka on helppo korjata.

Riittää kun oivallat kolmen yksinkertaisen periaatteen kautta, miten elämä ja oma mielesi toimivat. Sen jälkeen kaikki muuttuu: sinua rajoittaneet uskomukset ja väärinkäsitykset putoavat pois ja saat käyttöön koko sen huikean potentiaalin, joka on sisälläsi.

Hyödyntämällä rajatonta potentiaaliasi sinun on helppo toteuttaa kaikki unelmasi bloggaajana ja elää todeksi se menestys, jota sisimmässäsi toivot.

Oivalluksen tuomat muutokset eivät toki rajoitu pelkästään bloggaamiseen, vaan uuden ymmärryksen hyödyt leviävät kaikille elämäsi osa-alueille tehden siitä helpompaa, keveämpää ja monilla tavoin mielekkäämpää.

***********************

Vieraskynäpostaus

Annukka Pesonen

Mitä menestys tarkoittaa sinulle bloggaajanaAnnukka Pesonen on ihmismielen toimintaan erikoistunut kouluttaja ja valmentaja, jonka sanoma pysäyttää. Annukan tavoitteena on luoda uutta työelämää auttamalla ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita ottamaan käyttöön oma paras potentiaalinsa.

Hän on toteuttanut mm. yrittäjiä inspiroineen Menestyvän yrittäjän mindset -haastattelusarjan ja online-tapahtuman. Annukalla on yli kymmenen vuoden kokemus kouluttamisesta ja työelämän valmentamisesta. Hän on kouluttanut esimiehiä, yrittäjiä ja muita työelämän ammattilaisia mm. esimiestaitoihin, osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyvistä teemoista.

Annukalla on maisterintutkinnot sekä mediatieteistä että kognitiivisen oppimisteorian alalta. Hänen työnsä ydin on kuitenkin ihmismielen toiminnan syvällisessä ymmärtämisessä, jota hän on opiskellut vuodesta 2012 alkaen maailman huippujen johdolla.

Monet Annukan valmennettavat kuvaavat hänen valmennuksiaan käänteentekeviksi ja elämän
tärkeimmiksi oppimiskokemuksiksi. Se kertoo jotain siitä syvällisestä ymmärryksestä, jonka äärelle
Annukka vie valmennettavansa ja kuulijansa. Lisäksi hänen käyttämäänsä lähestymistapaa
kehutaan maailmalla nopeimmaksi ja tehokkaimmaksi tavaksi kehittää johtamista ja henkistä
suorituskykyä.

Julkaistu kategoriassa:
tiialogolla

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiatomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 3000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään blogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös tehnyt 500 000 € myyntiä hyödyntämällä yritysblogia ja digitaalisia tuotteita.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin video 12.10.

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 298 tilaajien joukkoon