Miten perheenäiti teki rahaa netissä 37 064,22 euroa yhdellä blogitekstillä?

Tänään näytän sinulle, miten perheenäiti teki rahaa netissä 37 064,22 euroa yhdellä blogitekstillä ilman häiritseviä mainosbannereita. Tätä samaa menetelmää ja sen variaatiota käytän henkilökohtaisesti omassa blogissani päivittäin ja  olen opettanut sen yli tuhannelle bloggaajalle ja yrittäjälle.

Miten perheenäiti teki rahaa netissä

Mutta bloggaaminenhan on kuollut! Kaikki on nykyään somessa!

Kyllä mutta millä hinnalla?

 • henkilökohtaiset ja yritysprofiilit suljetaan yhdessä yössä ja ilman selitystä miksi
 • kuvia, videoita ja sisältöjä katoaa kun profiilit poistetaan käytöstä
 • sisältöjä kopioidaan häikäilemättä muiden käyttäjien toimesta
 • mainostilit poistetaan käytöstä ennen kuin niitä ehditään edes käyttämään
 • toimintoja rajoitetaan tai poistetaan käytöstä tasaisin väliajoin 
 • käyttäjätietoja jaetaan ulkopuolisille toimijoille
 • piilomainonta hyväksytään räikeästi
 • somealustat rajoittavat kaupallisten yhteistöiden näkyvyyttä, jotta ne voivat itse hallita brändien kanssa tehtävää yhteistyötä
 • algoritmien kiertämisestä rangaistaan kovalla kädellä
 • julkaisujen orgaanista näkyvyyttä heikennetään jatkuvasti
 • maksulliseen mainontaan painostetaan
 • joudut opettelemaan alustan käyttöä jatkuvasti, sillä algoritmimuutoksia tehdään useita kertoja vuodessa

Miten perheenäiti teki rahaa netissä 37 064,22 euroa yhdellä blogitekstillä?

Miksi blogi on edelleen paras väylä tehdä rahaa netissä?

Koska sinä itse hallitset sitä. Sinä hallitset sisältöä, lukijamääriä ja tuloja. Seuraavaksi näytän sinulle 8 askeleen suunnitelman, miten tienaat rahaa netissä yhdellä blogitekstillä. Mutta ennen kuin voidaan tehdä rahaa, on ymmärrettävä miten sitä rahaa tehdään netissä.

Miten sitä rahaa sitten tehdään netissä blogin avulla?

Moni ei oivalla, mistä raha todellisuudessa tulee. Osa ihmisistä kuvittelee, että blogi täytyy tumpata täyteen erilaisia vilkkuvia mainosbannereita. Kyllä, tästäkin blogista näitä bannereita löytyy neljästä postauksesta (tähän mennessä julkaistuja postauksia on yli 340 kpl) ja nämä mainosbannerit ovat tuottaneet allekirjoittaneelle yhteensä noin 250 euroa tuloja. En kuitenkaan suosittele aloittamaan rahan tienaamista sillä.

Toinen harhakuvitelma on, että kuka tahansa voi perustaa blogin ilmaiselle alustalle, lisätä sinne muutamia affiliate-linkkejä ja -bannereita ja kuin ihmeen kaupalla ne alkavat tuottamaan rahaa.

Ei se banneri rahaa tuota, ellei kukaan sitä klikkaa tai ellei kukaan osta tuotetta sen klikkaamisen jälkeen.

Tehdäksesi rahaa netissä, tarvitset ihmisiä. Oikeita ihmisiä, joilla on pankkitili ja jotka haluavat tehdä ostoksia verkossa. Eikä riitä, että sinun kotisivuilla tai blogissa käy yksi tai kaksi ihmistä. Tarvitset heitä säännöllisesti joka kuukausi. Ja mielellään useamman tuhat tai jopa useamman kymmenen tuhatta joka kuukausi. Mistä heidät löytää ja miten he löytävät tiensä sinun blogiin, siitä puhutaan hieman myöhemmin.

Miksi minä ostaisin sinulta?

Ihmiset ovat itsekkäitä. Niin minäkin. Olen itsekäs, sillä kirjoitan tämän postauksen ja haluan lukijoita omaan blogiini. Jos olet lukemassa tätä tekstiä, minun tavoitteeni on täyttynyt. Mutta jotta sinulle jäisi hyvä mieli tästä hetkestä, en voi vain puhua mitä sylki suuhun tuo. Minun on kirjoitettava teksti, joka hyödyttää myös sinua.

Koska sinäkin olet itsekäs. Haluat hyötyä minusta jollakin tavalla. Haluat saada vastauksen postauksen otsikossa esitettyyn kysymykseen. Jos onnistun antamaan vastauksen, olet tyytyväinen. Ja samoin olen minä, koska tulit lukemaan postaukseni.

Tämän tärkeän asian moni bloggaaja ja yrittäjä kuitenkin unohtaa. He ajattelevat vain itseään eivätkä lukijaa. He kirjoittavat sellaista sisältöä, jota he itse haluavat. He kertovat niitä asioita joista he haluavat puhua. Mutta ne asiat eivät välttämättä ole niitä asioita, joita lukija haluaa lukea.

Saadaksesi ylipäätään yhdenkin euron verkon kautta, sinun on lopetettava itsekkyys ja asetettava lukija etusijalle. Lukija on ykkönen ja sinä tulet hyvänä kakkosena. Aivan kuten minäkin teen tässä postauksessa. Olen laittanut oman tavoitteeni taka-alalle ja keskityn vain siihen, että lunastan otsikon lupauksen. Ja mikäli luet postauksen loppuun saakka, uskon, että onnistun siinä.

8 askelta rahan tienaamiseen verkossa blogin avulla 

1 | Valitse yksi osa-alue arjestasi

Sen sijaan, että lähtisit miettimään, mikä aihe tai ala tuo sinulle eniten tuloja, mieti hetki sitä, mistä sinä itse tykkäät. On paljon helpompaa kirjoittaa sisältöä aiheesta, jota kohtaan itsellä on intohimoa kuin aiheesta joka ei oikeastaan kiinnosta. Minä rakastan kirjoittamista. Ja siksi kirjoitan siitä paljon! Ja siksi se on ollut helppo myös kaupallistaa.

Miksi kannattaa valita yksi osa-alue omasta arjesta? Koska törmäät siinä haasteisiin ja ongelmiin, joihin etsit itse kuumeisesti ratkaisua. Ja niin tekee moni muukin. Rahan tienaaminen on helppoa, kun sinulla on yleisö jolla on yleinen ongelma, jonka he haluavat ratkaista. Sinun tehtäväsi on etsiä se ratkaisu ensin ja tarjota sitä sen jälkeen muille.

Aiheesta lisää: 3 helppoa askelta bloggaamisen aloittamiseen 

2 | Kaupallista

Seuraava vaihe on miettiä, miten ongelmat voi ratkaista. Listaa itsellesi ylös ongelmia ja haasteita joihin törmäsit viime vuonna ja miten olet jo nyt ratkaissut ne. Älä pidä mitään itsestäänselvänä! Se, mikä on sinulle itsestäänselvää voi jollekin toiselle olla arjen pelastava asia.

Suuntaa seuraavaksi Googleen ja etsi yrityksiä, jotka tarjoavat näitä ratkaisuja. Minkä hintaisia tuotteet ovat? Tarkista heidän sivuiltaan onko heillä affiliate- tai suosittelu-ohjelmaa. Voit myös lähettää heille sähköpostia ja kysyä, tarjoavatko he komissioita tai alennuskoodeja, jos suosittelet heidän tuotteitaan.

Tässä yksi esimerkki viestistä (muokkaa hakasulkeiden sisällä olevat asiat, jotta viesti kuulostaa loogiselta):

”Hei,

olen [nimesi] ja tykkään todella paljon teidän tuotteesta [tuotteen nimi]. Mietin, että jos kerron tästä teidän tuotteesta omissa somekanavissa tai omassa blogissa, onko mahdollista saada teiltä suosittelua vastaan hieman tuloja? Esimerkiksi 10 % komissio jokaisesta myydystä tuotteesta, jotka kauttani ostetaan? Oletteko aikaisemmin tehneet tämäntyyppistä yhteistyötä? Voimmeko jutella lisää?

Ystävällisin terveisin,

[nimesi ja yhteystietosi]”

Aiheesta lisää: TOP 7 tapaa saada rahaa blogilla

 

Rekisteriseloste ja tietosuoja

3 | Vertaile tuotteita

Saatat löytää useampia samankaltaisia tuotteita ja hyvä niin. Sinun kannattaa valita joku toinen tuote sen tuotteen rinnalle, jota nyt käytät. Vertaile niitä keskenään. Miksi alunperin tykästyit tuotteeseen? Miksi olet jatkanut sen käyttöä? Mitä erilaista toinen tuote ehkä antaa, mitä alkuperäinen tuote ei?

Kahden eri tuotteen vertailu blogipostauksessa tuo sinulle ennennäkemättömän edun. Sillä psykologisesta näkökulmasta käsin, jos tarjoat vain yhden vaihtoehdon, lukija pohtii ostaako tuotteen vai ei. Mutta jos tarjoat hänelle kaksi tuotetta, lukija pohtii kummanko ostaa.

Listaa siis ylös molempien tuotteiden hyvät ja huonot puolet. Vertailussa kannattaa aina olla rehellinen, sillä epärehellisyys paistaa rivien välistä aina. Jos sinulla ei ole käyttökokemusta toisesta tuotteesta, kirjoitat siitä huomattavasti pintapuolisemmin kuin siitä, josta sinulla on kokemusta.

Ja jos lukija oivaltaa rivien välistä, ettei sinulla olekaan kokemusta tuotteesta, hän ei todennäköisesti osta kumpaakaan. Käytä siis molempia tuotteita ja kirjoita niistä syväluotaava vertailupostaus.

4 | Kirjoita sisältöä

Tämän jälkeen kannattaa aloittaa blogin kirjoittaminen. Kyllä, se vaatii aikaa ja hieman rahaa mutta luota minuun, se maksaa itsensä nopeasti takaisin. Henkilökohtaisesti aloitan uuden blogin aina tämän ohjeen mukaan. Blogi on perustettu 15 minuutissa ja voit sen jälkeen aloittaa kirjoittamisen.

Toki blogille kannattaa valita tässä alussa todella simppeli ulkoasu ja laittaa vain perusasetukset kuntoon. Blogin tekniseen työhön saa uppoamaan kymmeniä tunteja mutta niitä kannattaa tehdä pikkuhiljaa matkan varrella.

Kirjoita alussa lyhyitä, 500 – 800 sana blogitekstejä. Ne voivat kertoa yleisesti haasteista ja ongelmista jotka olet kohdannut. Muista kuitenkin jokaisen postauksen loppuun lisätä jotain, mitä olet oppinut. Me ihmiset opimme muiden virheistä ja haluamme välttää samoja virheitä mahdollisimman paljon.

Siksi blogitekstejä ei kannata koskaan jättää kesken vaan viedä loppuun saakka kertomalla mitä on itse oppinut.

Kun olet julkaissut blogissasi 5 – 10 tällaista lyhyttä blogitekstiä, on aika kirjoittaa ja julkaista postaus, jossa vertailet kahta tuotetta keskenään. Vertaile mahdollisimman laajalla kädellä. Mitä monipuolisemmin käyt molempia tuotteita läpi, sitä kattavamman käsityksen lukija tuotteista saa.

Vertailun tarkoituksena on helpottaa lukijan päätöstä ostaa toinen tuotteista. Vertailemalla niitä keskenään autat lukijaa tuon päätöksen tekemisessä.

Ennen kuin julkaiset blogipostauksen, muista lisätä linkki toiseen tai molempiin tuotteisiin. Tämä tulisi olla sinun henkilökohtainen affiliate-linkkisi, jonka kautta tulot rekisteröityvät. Ne rekisteröityvät ensin yritykselle, joka sitten tilittää tulot sinulle 1 – 3 kuukauden välein.

Aiheesta lisää: 101 valmista ja houkuttelevaa postausideaa bloggaajille

5 | Jaa somessa ja/tai optimoi Googlelle

Tässä kohtaa moni jäätyy. Blogiteksti on kirjoitettu, tulojen saanti on mahdollistettu mutta kun tulee aika julkaista tai jakaa blogitekstiä muille, bloggaajat jähmettyvät. He alkavat epäillä itseään ja tekstiään. He alkavat epäillä, että heille nauretaan. He alkavat pelätä, että heidät lytätään somessa ja heidät nolataan kaikkien muiden edessä.

Karu totuus on, ettei kukaan meistä tiedä mitä tapahtuu sen jälkeen, kun blogiteksti julkaistaan ja jaetaan someen. Mutta sen tiedän, että jos et koskaan uskalla kertoa muille blogistasi, tuloja tulee pyöreä nolla.

Tämä on se riski joka sinun on otettava. Sinun on uskallettava tehdä jotain uutta, jotta mahdollistat tulojen saannin. Aivan samalla tavalla kuin sinun on uskallettava puhua pomolle palkankorotuksesta ja uskallettava mennä työhaastatteluun, sinun on uskallettava antaa muiden lukea sinun kirjoittamaa sisältöä.

Tiedän sen tunteen kun käsi tärisee ja sydän hakkaa kiivaasti. Tiedän sen tunteen kun postauksen julkaisemisen jälkeen laitat läppärin kannen kiinni, vedät polvet kohti leukaa, suljet silmät ja kauhistut ajatusta, että sinun kirjoittama sisältö on kaikkien muiden luettavissa (ja arvosteltavissa). Tiedän miltä se tuntuu. Ja tiedän myös että sen yli kyllä pääsee.

Saatat jossain kohtaa hämmästyä, että ihmiset ovatkin tyytyväisiä siihen mitä olet kirjoittanut. Olet auttanut muita tekemään ratkaisevan päätöksen. Ja saatat yllättyä, kuinka aktiivisesti lukijat sinua siitä myös kiittävät.

JA muista, että ihmiset negatiiviset kommentit eivät kerro sinusta mitään

Ihmiset voivat purkaa huonoa päiväänsä kommenteissa tai he voivat olla kateellisia sinulle, koska uskalsit. Toki postauksessa täytyy olla oikeaa tietoa. Mutta jos ihmiset sanovat jotain negatiivista yleisesti, jätä ne omaan arvoonsa. 

Jos sinusta tuntuu että oman blogitekstin jakaminen somessa on aivan kauhistuttava ajastus, voit helpottaa oloasi sillä, että optimoit postauksen Googlea varten. Mutta on tärkeää ymmärtää tämä:

 • Somen kautta saat lukijoita nopeasti, ehkä jopa samana päivänä
 • Ja Googlen kautta paljon myöhemmin, joskus vasta 3 – 6 kuukauden kuluttua.

Valinta on täysin sinun. Henkilökohtaisesti tykkään pulahtaa kylmään järveen kerralla ja repäistä laastari yhdellä nykäisyllä pois. Kyllä, se kirpaisee hetken mutta olo helpottuu todella nopeasti. Niinhän sitä sanotaan, että mukavuusalue laajenee sitä mukaan, kuinka useasti sen ulkopuolelle uskaltaa mennä. Kymmenennen postuaksen jälkeen et enää pelkää ja ajattele mitä muut ajattelevat vaan jaat postauksia mielelläsi somessa.

Aiheesta lisää: 123 ideaa miten saada lisää lukijoita blogiin

6 | Välitä aidosti ihmisistä

Nyt tulemme siihen kohtaan, minkä 99 % rahan tienaamista opettavista ”guruista” jättää mainitsematta. Mutta tämä on oikeasti se avain rahan tienaamiseen.

Ihmisistä välittäminen.

Se, että aidosti haluat auttaa ihmisiä ratkaisemaan arjessa olevia ongelmia ja haasteita. Se tuo sinulle rahaa. Ei se, kuinka monta mainosbanneria tyrkytät oman blogisi kautta.

Välittäminen. Aito halu auttaa muita. Minulla on opiskelija, joka kirjoitti omassa blogissaan, että kun hän oivalsi miten tärkeää muiden auttaminen todellisuudessa on, hänen bloginsa lukijamäärä lähti hurjaan kasvuun. Eikä vain blogin lukijamäärä vaan myös tulot.

Aito välittäminen näkyy, kuuluu ja tuntuu kauas. Empatia saa ihmiset luottamaan sinuun ja sitä sinä tarvitset, kun haluat tienata rahaa netissä. Me ostamme tuotteita niistä paikoista ja niiltä ihmisiltä jotka me tunnemme, joista me tykkäämme ja joihin me luotamme.

Ratkaisemalla arjen haasteita ja tarjoamalla silloin tällöin tuotteita, jotka ratkaisevat näitä haasteita, meidän on mahdollista tienata rahaa.

7 | Rinse 'n Repeat

Ei rahan tienaaminen netissä tämän vaikeampaa ole. Kirjoita 5 blogitekstiä, joissa käyt läpi arjen haasteita ja yksi blogiteksti, jossa vertailet kahta tuotetta keskenään. Toista tätä systemaattisesti ja pitkäjänteisesti ja näe kuinka tulot kasvavat lähes huomaamatta.

Voit kirjoittaa yhden päivänä aikana useamman blogitekstin ja ajastaa niitä ilmestymään 1 – 2 viikon välein. Luojan kiitos blogitekstejä ei tarvitse olla kirjoittamassa joka päivä! Meillä on muutakin elämää kuin kirjoittaa joka päivä.

 • Kirjoita
 • Julkaise
 • Jaa somessa ja/tai optimoi Googlelle
 • Välitä ihmisistä
 • Toista tasaisesti

Alussa tuloja tulee väistämättä vähemmän mutta ne kasvavat sitä mukaa, kun kirjoitat uusia blogitekstejä. Kannattaa myös aika ajoin päivittää vanhoja ja jakaa niitä uudelleen somessa. Omaa tuottamaa blogitekstiä voi hyödyntää ja kierrättää monipuolisesti.

 

Rekisteriseloste ja tietosuoja

8 | Tyypillisimmät virheet, jotka tuhoavat rahavirran

Piilomainonta. Toisin sanoen suositellaan tuotteita, mutta ei kerrota että niistä saadaan rahaa. Jos Googletat ”Tienaa rahaa netissä”, suurin osa hakutulosten sivuissa tienaa rahaa suosittelu- ja affiliate-markkinoinnilla mutta ei kerro siitä. He siis rikkovat lakia piilomainonnalla.

Lue lisää: Blogietiikka.fi

Kirjoitetaan tuotteesta ilman omaa kokemusta. Henkilökohtainen kokemus myy. Se on uskottavaa. Jos en olisi itse tienannut tuota otsikossa olevaa rahasummaa, olisinko voinut kirjoittaa näin yksityiskohtaisen blogitekstin? En! Tuotteiden käyttäminen tuo sinulle kokemusta ja ajan kanssa sinusta tulee kokemusasiantuntija. Sinun blogiisi tullaan etsimään tietoa ensin ja jos sitä ei löydy, vasta sen jälkeen lukija menee etsimään tiedon Googlesta.

Suositellaan tuotteita, jotka eivät sovi omaan aihealueeseen. Jos valitsit ensimmäisessä kohdassa aiheeksi leipomisen ja suosittelet leipomiseen käytettäviä laitteita, kuinka uskottavaa on suositella sisustustavaroita tai sähkösopimuksia? Jos aihe ja tuote eivät sovi loogisesti toisiinsa, ihmiset eivät osta mitään mitä suosittelet. Tilanne on sama, jos laitat leivän päälle kaakaojauhetta ja sinappia. Ei logiikkaa.

Tuote ei sovi lukijoille. Jos sinun lukijakuntasi on suurimmaksi osaksi yksinhuoltajia, kuinka todennäköisesti heillä on varaa ostella luksuslomia? Tuotteiden täytyy aina sopia sinun lukijoiden kukkarolle.

Kirjoitetaan vähän sieltä ja täältä. Moni haluaa kirjoittaa kaikista mahdollisista aiheista. Ei uskalleta valita yhtä aihetta, koska pelätään ettei kukaan tule lukemaan. Mutta totuus ja psykologinen fakta on, että mitä tarkemmin rajaat blogisi aiheen, sitä helpompaa lukijoiden saaminen on.

Tuputetaan ja tyrkytetään jatkuvasti. Määrä ei koskaan korvaa laatua. Siksi 5 + 1 on sopiva suhdeluku rahan tienaamisessa. Ensin autetaan 5 blogitekstillä, sitten tarjotaan ratkaisua maksullisella tuotteella. Mitä enemmän yrität tarjota maksullisia tuotteita, sitä enemmän lukijat alkavat karsastaa sinua.

Miksi suosittelin sinua julkaisemaan ensin 5 – 10 blogitekstiä?

Juurikin siksi, että ehdit rakentaa luottamusta. Ihmisten on luettava keskimäärin 5 – 7 blogitekstiä ennen kuin he voivat olla varmoja siitä, että tiedät mistä kirjoitat. Ja usko pois, netti on täynnä tyhjänpäiväisiä blogeja, jotka on perustettu vain tyrkyttämistä ja tuputtamista varten rahan kiilto silmissä. Se, että sinä olet erilainen, välität lukijoistasi, erottaa sinut heistä kirkkaasti.

Lue lisää: Näin saat lukijoita blogiin | Blogin lanseeraus- eli markkinointisuunnitelma

Nyt on sinun vuorosi:

 • Tarkastele omaa arkeasi, millaisiin ongelmiin ja haasteisiin törmäsit vuosi sitten?
 • Miten ratkaisit ne?
 • Etsi tuotteita, joiden avulla muut voivat ratkaista samat ongelmat.
 • Hanki toinen tuote sinun käyttämän tuotteen rinnalle ja vertaile niitä.
 • Aloita oma blogi näiden ohjeiden avulla.
 • Laita vain perusasetukset kuntoon ja valitse simppeli ulkoasu, jotta pääset nopeasti kirjoittamaan sisältöä.
 • Kirjoita ja julkaise 5 – 10 blogitekstiä.
 • Kirjoita yksi vertailupostaus.
 • Julkaise ja jaa somessa ja/tai optimoi Googlelle.
 • Kirjoita 5 auttavaa blogitekstiä ja yksi vertailupostaus.
 • Rinse 'n Repeat
 • + Jaa tämä postaus kahdelle tuntemallesi perheenäidille, joka on kiinnostunut tienaamaan rahaa netissä.

Nyt tiedät miten allekirjoittanut perheenäiti teki rahaa netissä 37 064,22 euroa yhdellä blogitekstillä. Ja kun olet valmis syventämään osaamistasi bloggaamisen saralla, suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän itseopiskeltavaan verkkokurssiin. Tässä muutaman opiskelijan palaute kurssista:

”Olen aina halunnut osaltani auttaa ja blogin kautta olen tämän kuvitellut tapahtuvan. Kunnes sitten pitää miettia miten sen kaiken aloittaa. Tiia on kyllä osannut auttaa tässä asiassa aivan loistavasti! Blogi on klikkausta vaille valmis:) Kaikki ohjeet ja videot ovat helppo seurata ja todella helppoa ja suoraa tietoa. Kiitos!!!! Suosittelen niillekin jotka ovat jo bloggaaamisen aloittaneet:) Ikinä ei voi oppia liikaa.” -Pinja


”Vaikka minulla olikin blogi jo ennen kurssia, hyödyin kurssin sisällöstä paljon. Olisinpa aikoinaan löytänyt tämän kurssin ennen ensimmäisen blogin perustamista. Asiaa on runsaasti, mutta se on jaettu sopivasti pureksittaviin osiin. Tiian opastus ja ohjeet ovat sekä selkeät että perusteelliset. Kurssi etenee loogisesti alusta loppuun. Kiitos.” -Ulla


”Kiitos kurssista! Olisimpa käynyt sen ennen kuin aloin omin päin rakentamaan blogiani, olisin säästynyt paljolta vaivalta ja turhalta työltä. Tiedän ainakin tämän kurssin jälkeen kuinka blogi perustetaan ilman säätöä. Vaikka blogini onkin perustettu suositellun WordPress alustan sijasta Bloggeriin, sain yllättävän paljon vinkkejä myös sen alustan kanssa työskentelyyn. Lisäksi oli mukavaa että kurssilla rehellisesti puhutaan rahasta ja miten sitä voi ansaita, ihan selkeällä suomen kielellä. Kiitos inpiraatiosta jota tältä kurssilta sain!” -Hanna

Julkaistu kategoriassa:
Tiia_kuva

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiautomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään yritysblogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös auttanut useita yrittäjiä nostamaan vuosiliikevaihtonsa yli 100 000 euroon hyödyntämällä sisältö- ja digimarkkinointia.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 228 tilaajien joukkoon

Mitä etsit?