Yhdestä blogitekstistä neljän viikon somesisällöt

Yhdestä blogitekstistä neljän viikon somesisällöt. On turha yrittää keksiä pyörää uudelleen. Riittää, että otat pari tuntia aikaa ja toimit tämän postauksen ohjeiden mukaan. Huomaat, miten nopeasti saat yhdestä blogitekstistä ajastettua koko kuukauden somejulkaisut ja nautit lisääntyvästä vapaa-ajasta.

Yhdestä blogitekstistä neljän viikon somesisällöt

1. Instagram ja Facebook

Irrota yksittäisiä mielenkiintoisia lauseita blogitekstist Instaan ja Faceen. Itse teen välillä niin, että irrotan yhden lauseen varsinaiseen kuvaan ja sen jälkeen kopioin suoraan blogitekstistä kappaleen kuvatekstiin.  Toinen vaihtoehto on se, että tiivistät kappaleita ja teet niistä numeroituja listoja.

2. Pinterest

Jokaisessa blogitekstissä on varmasti uusia ajatuksia ja ideoita, jotka herättävät uteliaisuutta. Jaa nämä Pinterestiin. Pinterest on hakukone, jossa erilaiset ajatukset ja ideat saavat ihmiset kiinnostumaan aiheestasi enemmän. Se on myös visuaalinen hakukone, jolloin voit kuvien avulla herättä uteliaisuutta.

Parasta tässä on se, että kun luot ilmaisella Canvalla 3 – 5 erilaista Pin-pohjaa, voit hyödyntää niitä koko ajan. Tämän jälkeen riittää, että vain vaihdat tekstin ja mahdollisen taustakuvan ja ajastat kuvat Pinterestiin.

Joko luit tämän: Miten markkinoit blogiasi ilmaiseksi ja vältät tyrkyttämisen?

3. Stoorit

Lukijoille tarkoitetut vinkit ja omat oivallukset on helppoa lisätä stooreihin. Listaa esimerkiksi postauksesta 3 erilaista vinkkiä ja oivallusta ja tiivistä ne 30 sekunnin stooriksi joko niin, että puhut vinkit itse tai kirjoitat ne tekstinä. Muista käyttää stooreissa muitakin elementtejä.

Joko luit tämän: Miksi Lintr.eeta tai vastaavaa ei kannata käyttää?

4. Kysymykset

Esitä lukijoillle kysymyksiä postauksesta tai pyydä heidän mielipidettään postauksesta tai postauksen aiheesta. Näin saat keskustelua aikaan somessa, joka taas buustaa sinun julkaisujen näkyvyyttä.  Ihmiset pitävät siitä, että he saavat esittää oman mielipiteensä, joten se saa nopeasti keskustelua aikaan. Pyri pitämään keskustelu positiivisena ja kaikkia kunnioittavana, älä anna mahdollisuutta kiusaamiseen tai toisten ajatusten mollaamiseen.

5. Rinse 'n repeat

Ensimmäisellä kerralla tämän toteuttaminen vie enemmän aikaa. Mutta kun mallit ja pohjat on kerran tehty, tekeminen nopeutuu. Hyödynnä Canvan valmiita malleja, muokkaa ne oman brändisi väreihin ja fontteihin sopiviksi.

Nyt tiedät miten teet yhdestä blogitekstistä neljän viikon somesisällöt.

Pinnaa postaus Pinterestiin

Yhdestä blogitekstistä neljän viikon somesisällöt

Julkaistu kategoriassa: