Anna anteeksi, jos digiyrittäjyys ja bloggaaminen näyttää helpolta

Hyvä uutinen on se, että digiyrityksen pyörittäminen ei vaadi fyysistä työtä. Sinun ei tarvitse nostella laatikoita, kantaa kirjeitä postiin eikä siivota roskia lattialta. Digiyrityksen pyörittäminen onnistuu yhtä hyvin oman kodin lämmössä kuin paikallisessa kahvilassa. Digiyrittäjyys näyttää ulospäin helpolta mutta kukaan ei ota huomioon henkistä painetta, motivaation puutetta tai luovuuden katoamista, joka voi pahimmillaan aiheuttaa uupumusta ja stressiä.

Monet haluavat olla menestyvä yrittäjä ja bloggaaja ja siksi tämä aiheuttaa niin paljon ristiriitaa. Bloggaaminen ja yrittäjyys aloitetaan joskus hetken mielijohteessa, ilman selkeää suunnitelmaa ja strategiaa. Kuvitellaan, että riittää, kun vain kirjoitetaan sisältöä ja jaetaan sitä someen. Ajatellaan, että liiketoiminta kasvaa ilman sen suurempia markkinointitoimenpiteitä.

Olethan nähnyt tässäkin blogissa julkaistut tulosraportit, kävijämääräliikenteen kasvun ja kommentit eri somekanavissa. Minä tiedän, että he, jotka ovat todella sitoutuneita omaan työhönsä ja tekevät töitä tai bloggaavat suurella intohimolla, eivät näytä tuloksia vain kehuakseen itseään. He haluavat olla roolimalleina ja näyttää, että tällainen työ, ura, yrittäjyys ja elämäntyyli ON mahdollista myös Suomessa.

Anna anteeksi, jos digiyrittäjyys ja bloggaaminen näyttää helpolta…

Me kaikki aloitamme jostain. Yleensä ihan sieltä ruohonjuuritasolta. Käymme läpi ongelmia ja haasteita, teemme virheitä ja käännymme kulkemaan väärää polkua. Motivaatio laskee ja tekee mieli heittää hanskat tiskiin. Ja sitten yhtäkkiä saat sähköpostia asiakkaalta, joka kiittää sinua loistavasta avusta. Tai kumppanilta, joka on sivusta seurannut loistavaa työtäsi ja on päättänyt korottaa komission uudelle, korkeammalle tasolle.

Pienet voitot matkan varrella ovat paljon suurempia, kuin se lopputulos, jota jokainen meistä tavoittelee

Menestyksen ja tuloksen kertominen julkisesti tarkoittaa sitä, että ”jos kaiken tämän jälkeen olen onnistunut saamaan tällaisia tuloksia, silloin jokaisella on samanlainen mahdollisuus onnistua.” Se, kuka lopulta löytää tiensä voittajana maaliin, on henkilö joka jaksaa yrittää, etsiä uusia polkuja, tehdä virheitä ja epäonnistua. Ja silti joka aamu hän jaksaa yrittää uudelleen.

Alan ammattilaisen tehtävänä on löytää oikeat menetelmät ja testata parhaat strategiat. Vain sillä saadaan parhaat tulokset. Mutta oikean menetelmän rakentaminen itse vaatii paljon aikaa, vaivaa, kärsivällisyyttä ja niitä kuuluisia euroja. Meidän ammattilaisten tehtävänä on ottaa isoimmat riskit, jotta sinun ei tarvitse. Meidän tehtävänä on testata ja kokeilla, jotta sinun ei tarvitse.

Lue lisää: Digiyrittäjyys – Unelmatyö vai katastrofin ainekset?

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Mainoslauseet eivät ole pelkkää sanahelinää

Kun kuulet ammattilaisen sanovan ”tämän menetelmän avulla vältät suurimmat virheet”, kyse ei ole pelkästään mainoslauseesta. Me tiedämme, mitkä virheet kannattaa välttää ja kerromme sen sinulle erittäin mielellämme.

Teemme virheitä joka päivä, jotta sinä saisit parhaat kermat kakun päältä. Joka kerta, kun kirjoitan postauksen, en voi olla varma, että sinä pidät siitä. Silti kirjoitan joka päivä. Koska haluan antaa sinulle parasta tietoa ja vinkkejä, jotta sinäkin onnistut.

Kun löydän uuden strategian, testaan sitä ja kerron siitä sinulle. Toivon, että pidät siitä, etkä heitä minua mädällä virtuaalisella tomaatilla. Jos pidät, huokaisen helpotuksesta ja siirryn seuraavaan strategiaan. Puhun paljon samasta aiheesta, koska haluan sinun tietävän, miten tärkeää on tehdä asioita oikealla tavalla.

Kun olen puhunut siitä riittävästi, paketoin osaamiseni ja teen siitä verkkovalmennuksen tai e-kirjan. Saat yhdessä paketissa koko strategian, alusta loppuun pakattuna. Sinun tarvitsee vain ottaa paketti vastaan, avata se ja tehdä, kuten olen kertonut.

Lue lisää: Bloggaajasta yrittäjäksi – Vinkit, virheet ja suurimmat ahaa-oivallukset

Olen ostanut lukemattomia eri valmennuksia ja e-kirjoja. Olen tehnyt niissä saatujen ohjeiden mukaan. Ja mitä enemmän olen toiminut juuri siten, kuten valmentaja on sanonut, sitä nopeammin olen saanut suurempia tuloksia. On turha juosta kiiltävien esineiden perässä. Etsi itsellesi valmentaja, joka on jo saavuttanut sen, mitä sinä haluat ja sen jälkeen tee, kuten hän sanoo.

Tein pienen laskutoimituksen:

Olen rakentanut Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksessa opettamaani menetelmää aktiivisesti kaksi vuotta. Tiedon etsintään, testaamiseen, virheiden korjaamiseen, tulosten analysointiin ja menetelmän hiomiseen on mennyt 2/3 tuosta ajasta. Päivissä se tarkoittaa 486 päivää. Olen semi-realistinen ja lasken, että olen tehnyt töitä 8,5 tuntia joka päivä. Kokonaistuntimäärä nousee siten 4131 työtuntiin.

Tuntihintani henkilökohtaisessa valmennuksessa on 149,25 € + alv 24 %. Mikä tarkoittaa, että kun olen etsinyt, testannut, soveltanut, analysoinut ja hionut, olen ”menettänyt” 764 524,17 € potentiaalista laskutettavaa rahaa.

Tuntuu aika hurjalta

Mutta mitä olisi tapahtunut, jos kaksi vuotta sitten, joku olisi tullut luokseni ja sanonut, että hänellä on minulle valmis polku kuljettavaksi, voin tehdä 2,5 tuntia päivässä töitä viedäkseni tämän menetelmän käytäntöön ja 5 kuukauden kuluttua olen valmis saamaan ensimmäiset konkreettiset tulokset?

Olisin käyttänyt aikaa VAIN 375 tuntia ja ”menettänyt” laskutettavaa tuloa 66 069,99 €.

Olisin kirjaimellisesti SÄÄSTÄNYT –> 3774 työtuntia ja –> 698 454,18 €

jos joku olisi antanut kaiken tämän tiedon minulle valmiiksi paketoituna.

Tästä syystä minä arvostan kaikkia ammattilaisia, asiantuntijoita ja valmentajia. He tekevät töitä sen eteen, että SINUN matkasi tästä hetkestä unelmasi toteutumiseen on huomattavasti helpompi  <3

Mutta tarinan pointti on tämä

Olen suunnattoman iloinen ja kiitollinen siitä, että olen saanut kulkea tämän tien. En vaihtaisi päivääkään pois. Koska minä tiedän, että sinä pääset helpommalla, nopeammin ja saat loistavia tuloksia avullani. Ei minua oikeasti kiinnosta, miten paljon olen saattanut menettää. Minua kiinnostaa se, että SINÄ saat mahdollisimman paljon  <3

Tiedän, mikä matka sinua odottaa ja HALUAN tehdä siitä niin helpon, yksinkertaisen ja nopean kuin suinkin mahdollista, koska #olet #sen #arvoinen.

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

 

Yrittäminen ei ole koskaan helppoa

Miksi sen pitäisikään olla? Kun saavutat tietyn menestyksen tason, ihmiset alkavat odottaa sinulta enemmän. Riskit kasvavat. Epäonnistumisen virhemarginaali kasvaa. Panokset kovenevat. Sinun tulee kehittyä yhä suuremmaksi ammattilaiseksi. Mitä suurempia riskejä joudumme ottamaan, sitä epävarmemmaksi uusien yrittäjien fiilis käy. Siksi emme kerro kaikista riskeistä julkisesti. Siksi nostamme esiin vain niitä hyviä juttuja ja onnistumisia, jotta voimme vakuuttaa ja vahvistaa uskoasi siihen, että sinullakin on mahdollisuus menestyä.

Lue lisää: Mitä teet kun kahden kuukauden työ näyttää haihtuneen savuna ilmaan? Tarina digiyrittäjän arjesta

Olen pahoillani, jos olet saanut kirjoituksistani sen käsityksen, että digiyrittäjänä oleminen on helppoa. Helppoa se ei ole mutta simppeliä se on. Tarvitsen vain läppärin ja nettiyhteyden ja voin tehdä töitä missä tahansa haluan. Tulen jatkossakin käyttämään aikaa siihen, että näytän digiyrittäjyyden hyviä puolia. Niitä, jotka vaikuttavat simppeleiltä ja helpoilta toteuttaa. Teen näin, koska haluan sinun tietävän, että menestys Suomessa on mahdollista ja se on saavutettavissa oleva asia.

Lue lisää: 2017 BusinessKatsaus: 86.288,20 €

Jos se olisi helppoa, kaikki olisivat menestyneitä

En halua säikäyttää sinua näyttämällä vain epäonnistumisia ja kertomalla miten raskasta tämä työ on henkisesti. Haluan kertoa onnistumisia ja opiskelijoitteni menestystarinoita, jotta saat uskoa omaan tekemiseen. Totuus on, että pelkään lähes joka päivä. Pelkään sitä, onko tällä alla tulevaisuutta. Osaanko markkinoida ja myydä oikealla tavalla. Tykkääkö ja luottaako joku minuun riittävästi ostaakseen kurssini. Mutta en anna näiden pelkojen pysäyttää. En anna niille valtaa, vaan työnnän ne taka-alalle ja keskityn siihen, missä olen hyvä.

Lue lisää: Huijarisyndrooma – 20 vinkkiä miten päästä siitä eroon

Anna anteeksi, jos digiyrittäjyys ja bloggaaminen näyttää helpolta...

Työni tekemiseen ja muiden auttamiseen. Mitä vähemmän käytän aikaa pelon miettimiseen, sitä vähemmän se saa jalansijaa mielestäni. Ja sitä enemmän näen onnistumisia työssä.

Meillä kaikilla on erilainen lähtötilanne. Voit olla 18v yksinhuoltajaäiti, joka etsii omaa paikkaansa tässä maailmassa. Voit olla 40+ eronnut nainen/mies, jonka lapset ovat jo lentäneet pesästä mutta pankissa on silti 60.000 € asuntolainaa. Voit olla 30+ työtön sinkku, joka on kyllästynyt katsomaan vierestä, kun muut ylenevät uraportailla.

Meillä kaikilla on omat haasteemme ja taistelumme. Sinulla on mahdollisuus menestyä Suomessa digiyrittäjänä, kunhan olet valmis tekemään töitä sen eteen. Se ei ole helppoa mutta yksinkertaista se on. Olemme ammattilaisia mutta olemme myös ihmisiä. Olemme luovia. Teemme joka päivä parhaamme. Ja huolimatta siitä, miten helpolta saamme sen näyttämään, me jos ketkä tiedämme, että helppoa se ei ole.

Älä luovuta.

Terveisin, ammattilainen, jota pelottaa yhtä paljon kuin sinuakin.

Muista katsoa myös video, jossa kerron mitä on hyvä tietää ennen kuin ryhdyt digiyrittäjäksi

Anna anteeksi, jos digiyrittäjyys ja bloggaaminen näyttää helpolta Anna anteeksi, jos digiyrittäjyys ja bloggaaminen näyttää helpolta Anna anteeksi, jos digiyrittäjyys ja bloggaaminen näyttää helpolta
Julkaistu kategoriassa:
Tiia_kuva

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiautomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään yritysblogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös auttanut useita yrittäjiä nostamaan vuosiliikevaihtonsa yli 100 000 euroon hyödyntämällä sisältö- ja digimarkkinointia.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin videoni:

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 222 tilaajien joukkoon

Mitä etsit?