Blogin TOP 7 postausta hakukoneoptimoinnista

Hakukoneoptimointi on monelle vielä mörkö. Jo sanana se on inhottava. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että hakukoneoptimointi on oikeastaan aika helppoa ja simppeliä.

Googlehan haluaa tarjota tiedon etsijöille (eli asiakkailleen) parasta mahdollista laadukasta ja hyödyllistä sisältöä. Me tiedon etsijöinä luotamme siihen, että saamme sitä, mitä haemme.  Siksi on tärkeää kirjoittaa hyvää sisältöä, joka auttaa lukijaa.

Muistisääntö:

Kirjoita aina ihmiselle, optimoi vasta sen jälkeen. 

Mutta miksi pitäisi SEOta?

Googlen orgaanisen hakutuloksen kolme ensimmäistä paikkaa saavat parhaat klikkaukset.

  • 1. paikka 32,5 %
  • 2. paikka 17,6 %
  • 3. paikka 11,4 %

Tämä on orgaanista eli ilmaista liikennettä suoraan Googlesta. Olen saanut aika monesti kuulla, että blogiini on ”törmätty” Googlen kautta. Silloin se tarkoittaa, että postaukseni ovat nousseet tietyissä hakutermeissä noiden kolmen joukkoon (tai ainakin vähintään ensimmäiselle sivulle).

Pääset hyvin alkuun hakukoneoptimointiin tutustumalla näihin seitsemään blogipostaukseen, joissa kirjoitan lisää hakukoneoptimoinnista.

Julkaistu kategoriassa:
Tiia_kuva

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiautomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään yritysblogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös auttanut useita yrittäjiä nostamaan vuosiliikevaihtonsa yli 100 000 euroon hyödyntämällä sisältö- ja digimarkkinointia.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin videoni:

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 222 tilaajien joukkoon

Mitä etsit?