Blogin TOP 9 postausta affiliatemarkkinoinnista

Blogin TOP 9 postausta affiliatemarkkinoinnista. Affiliatemarkkinointi on kätevä keino tienata rahaa. Moni bloggaaja kuitenkin kamppailee tämän kanssa. Affiliatemarkkinointi on yksinkertaisuudessaan sitä, että suosittelet yrityksen tuotetta tai palvelua ja saat siitä rahallisen korvauksen.

Affiliatemarkkinointi on suosittelumarkkinoinnin muoto. Suosittelet, jaat tietoa, kerrot omia kokemuksia ja markkinoit yrityksen tai yrittäjän tuotteita.

Affiliatemarkkinointi sopii sekä kuluttajalle että yrittäjälle. Kuluttaja ei tarvitse y-tunnusta aloittaakseen. Yrittäjän ei tarvitse käyttää kuukausia omien tuotteiden tekemiseen, myynnin testaamiseen ja skaalaamiseen.

Parastahan tässä on se, ettei sinun tarvitse huolehtia oikeastaan mistään. Ei pakkaamisesta, varastoinnista, lähetyksestä eikä laskutuksesta. Sinä yhdistät yrityksen ja asiakkaan. Sen jälkeen asiakas ostaa yritykseltä ja yritys hoitaa tuotteen toimittamisen asiakkaalle.

Affiliatemarkkinoinnissa sinä autat yritystä tai yrittäjää tekemään myyntiä. Yritys palkitsee sinut antamalla siivun myynnistä sinulle.

Itse käytän affiliatemarkkinointia päivittäin. Tienaan keskimäärin 1 500 € joka kuukausi affiliatekomissioita, vaikken tekisi tuon rahan eteen mitään.

Kaikki työ on jo kertaalleen tehty. Olen kirjoittanut postaukset, optimoinut ne Googlea varten ja nyt Google hoitaa työn puolestani. Ihmiset etsivät tietyn aihepiirin postauksia ja ohjautuvat minun blogiini. He lukevat postauksiani ja tekevät päätöksen hankkia tuotteen. Minun työni on tehty ja nyt voin vain nauttia työn tuloksista.

Ja tällaisia tuloksia voi affiliatemarkkinoinnilla parhaimmillaan saada (2016 – 2021):

Suurin virhe, jonka johdosta affiliatemarkkinointi ei toimi

Yksi isoimmista virheistä, miksi affiliatemarkkinointi ei toimi on, että raha menee lukijoiden edelle. Sanon aina, että blogia ei kannata perustaa rahan kiilto silmissä. Raha seuraa kyllä perässä, kunhan sinulla on intohimoa ja halua kirjoittaa jostakin rajatusta aiheesta.

On äärimmäisen tärkeää ymmärtää, että affiliatemarkkinointi toimii, kun ensin ajattelet lukijaa ja vasta sitten omaa komissiota. Mitä paremman ja vahvemman luottamuksen pystymme rakentamaan, sitä helpompaa komissioiden saamisesta lopulta tulee.

Olen kirjoittanut affiliatemarkkinoinnista postauksen jos toisenkin. Keräsin ne kaikki sinulle tähän, jotta pääset helposti sisään affiliatemarkkinoinnin maailmaan.

Blogin TOP 9 postausta affiliatemarkkinoinnista

 

Julkaistu kategoriassa: