Blogin TOP 5 ulkoasuun liittyvät postaukset

Blogin ulkoasun muokkaus on oma maailmansa. Ulkoasua voidaan muokata joko blogialustojen omilla maksuttomilla tai maksullisilla teemoilla tai ostaa esimerkiksi teema muutamalla eurolla.

Mutta ulkoasu on paljon muutakin kuin teema. Ulkoasun kokonaisuuteen vaikuttaa myös sivupalkki (mikäli sellainen on) sekä navigaatio. Nykyisin navigointi voidaan lisätä yläpalkkiin (kuten minulla) tai se voidaan piilottaa. Myös blogin alalaitaan voidaan lisätä tärkeimpiä sivuja ja tietoja.

Osa ulkoasussa olevista asioista vaikuttaa olennaisesti siihen, viihtyykö lukija blogissa vai ei. Ehkä isoin ”luotaantyöntävä” ulkoasullinen asia on tumma tausta ja valkoinen teksti. Tätä on todella vaikea lukea, koska meidän silmämme ovat tottuneet vaaleaan taustaan ja tummaan tekstiin.

Olen kirjoittanut blogin ulkoasusta muutaman postauksen, jotka keräsin sinulle tähän. Sen lisäksi suosittelen lämpimästi tutustumaan näihin tekniikkapostauksiin, joissa käyn läpi myös ulkoasullisia asioita kuvakaappauksin.

Blogin TOP 5 ulkoasuun liittyvät postaukset

Julkaistu kategoriassa:
Tiia_kuva

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiautomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään yritysblogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös auttanut useita yrittäjiä nostamaan vuosiliikevaihtonsa yli 100 000 euroon hyödyntämällä sisältö- ja digimarkkinointia.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 226 tilaajien joukkoon

Mitä etsit?