Millä ohjelmalla myyntisivu kannattaa luoda?

Millä ohjelmalla myyntisivu kannattaa luoda? Myyntisivun tekemiseen on olemassa useita eri vaihtoehtoja ja ohjelmia. Ennen kuin lähdet ostamaan uutta ohjelmaa, on tärkeää ymmärtää, mitkä elementit myyntisivussa ovat niitä, jotka ohjelman tulee toteuttaa.

Tässä postauksessa käyn läpi erilaisia vaihtoehtoja eri ohjelmien välillä ja kerron lopussa mielipiteeni sille, mikä ohjelma sinun kannattaa valita.

Millä ohjelmalla myyntisivu kannattaa luoda?

Kun myyntisivua lähdetään luomaan, yksi tärkeimmistä asioista on se, että saat poistettua siitä ylä- ja alanavigaatiot (header / footer). Myyntisivun tehtävänä on vain saada lukija ostamaan, joten kaikki muut linkit muualle sivustoon, kuten blogiin, sähköpostilistalle tai palautteisiin, vievät huomion pois varsinaisesta tavoitteesta.

Ainoastaan siinä tapauksessa, että myyntisivu on todella pitkä, on järkevää tehdä ylänavigaatio, jossa on ankkurilinkit eri kohtiin myyntisivulla.

myyntisivu

Oman kotisivun teema

Helpoin ja yksinkertaisin keino tehdä myyntisivu – ja tietysti edullisin – on hyödyntää oman kotisivun tai blogin teemaa. Esimerkiksi itse käytän Beaver Builder teemaa, jossa on valmiiksi erilaisia käyttövalmiita sivupohjia.

Voin vain valita sopivan sivupohjan ja muokata sitä brändiini sopivaksi.

Millä ohjelmalla myyntisivu kannattaa luoda beaver builder

Teeman mukana tulevat sivut tai teeman kautta luodut sivut ovat myös siitä hyviä, koska pystyt itse valitsemaan oletussivupohjan, eli poistamaan ylä- ja alanavigaatiot käytöstä kokonaan.

LeadPages

Itse käytän aktiivisesti LeadPages ohjelmaa. LeadPagesin kautta saat sekä laskeutumisivut, myyntisivut, pop upit, exit intent pop upit että Alert Barit rakennettua yhdessä ja samassa paikassa. LeadPagesissa saat myös selkeät tilastot, joista näet, miten hyvin mikäkin sivu ja pop up toimii.

LeadPages tarjoaa 14 päivän maksuttoman kokeilun ja on hinnaltaan $ 444 vuodessa (eli $37 kuukaudessa) tai $49, jos haluat maksaa sen kuukausittain. Mitä enemmän käytät LeadPagesisia, sitä edullisemmaksi se käy, maksaen noin 1,22 euroa päivässä.

Lue lisää LeadPagesista näistä postauksista:

LeadPages

Canva

Canvan kautta pystyy rakentamaan yksinkertaisia sivustoja, jotka julkaistaan Canvan domainin alla. Sivustoja on hyvin erilaisia mutta ne toimivat myös laskeutumis- ja myyntisivuina. Canvasta sinun on vain ohjattava lukija maksuprosessiin, jonka voi toteuttaa esimerkiksi Samcartin, Stripen tai jopa VismaPayn kautta.

Sivustot on saatavilla maksullisen Canvan kautta. Canvan vuosimaksu on noin 110 euroa vuodessa, eli noin 0,30 euroa päivää kohti.

Canva

Active Campaign

Active Campaign päivitti omaa ohjelmaansa alkuvuodesta 2023 lisäten sinne myös sivustojen rakentaminen. Vaikka kyse on ”sivustosta”, se taipuu myös hyvin laskeutumis- ja myyntisivuksi. Active Campaignen uusi editori ei kuitenkaan toimi 100% odotetulla tavalla, joten sivun muokkaaminen on suhteellisen työlästä. Mutta jos jo nyt käytät Active Campaignea, tämä on luonteva vaihtoehto myös laskeutumis-ja myyntisivuille.

Huomioithan, että esimerkiksi Beaver Builder teeman saa integroitua suoraan Active Campaignen kanssa, jolloin pystyt tekemään myyntisivun omille kotisivuille ja ohjaamaan asiakkaat omille listoilleen Active Campagineen. Tämä helpottaa myös siinä, ettei sinun tarvitse käyttää esimerkiksi Zapieria integraatiossa.

Active Campaignen hinta on $588 vuodessa eli $1,61 päivää kohti. Active Campaign tarjoaa 14 päivän maksuttoman kokeilujakson, jonka turvin voit halutessasi testata ohjelmaa.

Jos hyödynnät tätä kumppanuuslinkkiäni Active Campaignen kanssa (*), rakennan sinulle maksutta ensimmäisen liittymisprosessin sekä automaation valmiiksi.

Lue lisää Active Campaignesta näistä postauksista:

Active Campaign

Mailchimp

Myös Mailchimpin kautta saa rakennettua laskeutumis- ja myyntisivuja. Olen itse käyttänyt Mailchimpia vain hetkellisesti 2016, joten kovin laajaa kokemusta minulla ei tästä ohjelmasta ole. Mutta jos jo nyt käytät Mailchimpia, on luontevaa rakentaa myyntisivu sen kautta.

Mailchimp tarjoaa 30 päivän maksuttoman kokeilujaksin kaikkiin paketteihin. Edullisimmillaan Mailchimp kustantaa 144,36 € vuodessa eli 0,40 € päivää kohti.

Tarkista kuitenkin mitkä palvelut kuuluvat tähän vaihtoehtoon, sillä mitä enemmän tarvitset erilaisia osia, sitä arvokkaammaksi Mailchimp lopulta käy.

Yksi tärkeimmistä on integrointimahdollisuudet sinun kotisivujesi kanssa, jotta saat sekä asiakkaat että ostajat siirtymään suoraan oikeisiin segmentteihin ja automaatioihin vaivattomasti.

Mailchimp

Henkilökohtainen mielipiteeni myyntisivun rakentamisesta

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että jos pystyt rakentamaan myyntisivun suoraan omille kotisivuille, se on aina paras ja edullisin vaihtoehto. Jos kotisivuja ei ole, silloin toiseksi paras vaihtoehto kokemuksen mukaan on LeadPages ja kolmas vaihtoehto on Active Campaign.

Huomioithan, että jos haluat vaihtaa kotisivujen teeman esimerkiksi Beaver Builderiin, se kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi.

Itse olen kuitenkin tyytyväinen WordPress + Beaver Builder/LeadPages + Active Campaign kombonaatioon ja olenkin käyttänyt näitä ohjelmia jo vuodesta 2016 lähtien.

Nyt tiedät minun mielipiteeni millä ohjelmalla myyntisivu kannattaa luoda. Mitkä näistä ohjelmista on sinulle ennestään tuttuja?

Psst… Pinnaa postaus Pinterestiin

Millä ohjelmalla myyntisivu kannattaa luoda?
Julkaistu kategoriassa: